Book of Recipes – Medicine of Nature 2

Medicine of Nature 2 - Book of Recipes, Mathias M. Sanderson

Medicine of Nature 2 – Book of Recipes, Mathias M. Sanderson – knjiga, ki bo navdušila vsejede, vegetarijance, vegane in presnojedce. Knjiga, ki postavlja nove globalne temelje za procesiranje hrane in bo navdušilan ne le kuharske mojstre, pač pa na tisoče gospodinj po celem svetu. To je knjiga, ki združuje presno hrano ter klasično kuhinjo. Je revolucionarna knjiga, ki bo vaša življenja temeljito spremenila za vedno.

MEDICINE OF NATURE 2 – Book of Recipes Prevod: Medicina narave 2. del – Knjiga receptov Knjiga je napisana v angleškem jeziku. Avtor knjige: Mathias Mark Sanderson

Izdaja: samozaložba Mehka vezava, 144 str., barvne fotografije Cena knjige: spletna cena 17 EUR + strošek poštnine oz. dostave

  • Rok dobave: 3-4 dni, knjigo vam dostavi Pošta Slovenije.

Načini plačila in strošek poštnine:

  • plačilo po predračunu: strošek poštnine znaša 1,11 EUR.
  • plačilo po povzetju: strošek poštnine in plačila provizije za prenos denarja Pošti Slovenije znašata 5,24 EUR, pošiljko s knjigo vam dostavi uslužbenec Pošte Slovenije na dom. V primeru, da vas ob predaji ni doma, vas bo v nabiralniku čakalo obvestilo za prevzem knjige na vaši pošti.

Ime in priimek (obvezno)

Vaš e-mail (obvezno)

Vaš naslov, kamor vam bomo poslali knjigo (obvezno):

Poštna številka in pošta (obvezno):

Količina knjig (izberite, koliko knjig naročate):

Izberite način plačila:
Po povzetjuNakazilo po predračunu

Želite še kaj sporočiti?

Za oddajo naročila kliknite na spodnji gumb.

O knjigi Medicine of Nature 2 – Book of Recipes – Recipes that read like doctors perscriptions

Medicine of Nature 2 - Book of Recipes - excerpt

Medicine of Nature 2 – Book of Recipes – v knjigi najdete množico odličnih receptov, podkrepljenih z barvnimi slikami, navedbo sestavin in opisi priprave zdravju prijaznih obrokov.

  • “Your food shall be your medicine and medicine shall be your food.” – Hipokrat

To je prva knjiga na svetu, ki združuje zdravo presno hrano in klasično kuhinjo, ki zagovarja kuhano hrano. Na eni strani najdemo enormno število kuharskih knjig, ki ponujajo kopico receptov za pripravo hrane, ki je zaradi cvrtja, kuhanja in drugih načinov priprave hrane osiromašena vitaminov in encimov, ne ozirajoč se na zdravje človeka.

  • Ta knjiga bo zakuhala “nevihto” in navdušila številne priznane kuharje ter na tisoče gospodinj po celem svetu. Veliko živilskih tehnologov bo pripravila do ponovnega razmisleka in jih prepričala, da si bodo premislili. Knjiga postavlja nove globalne standarde za procesiranje hrane.

Knjiga Medicine of Nature 2 – Book of Recipes v sebi nosi nove temelje za boljši jutri, za novi svet. Pred nami je tako malce drugačna kuharska knjiga, kot smo jih navajeni. In brez dvoma da je revolucionarna, saj bo naša življenja za vedno spremenila. Na drugi strani pa najdemo tudi nekaj kuharskih knjig, ki favorizirajo 100% presno, neprekuhano hrano, ki je namenjena tistim nekaj entuzijastom, ki so v manjšini. Ta knjiga pa predstavlja most med tema dvema svetovoma – recepti, ki so predstavljeni v njej, so namenjeni obema skupinama ljudi, ne glede na to, kakšne so njihove vrednote oz. prepričanja. Tisti, ki uživajo v sveže pripravljeni hrani, bodo uživali v množici brilijantnih kombinacij različnih sestavin za pripravo hrane, vegetarijanci bodo poskočili od sreče zaradi novih odkritij, ki jim jih ponuja ta knjiga z načinom priprave hrane, vsejedci pa bodo z navdušenjem na široko odprli oči. Za vsakogar se najde nekaj v tej knjigi, tudi za vegane. Veliko knjig v svojem naslovu obljublja pripravo “zdrave hrane”, vendar pa te obljube kaj kmalu zbledijo, ko v knjigah preberemo o izsušenih borovnicah, ki so se prepekle v piti ali pa o zelenjavi, ki se je cvrla na olivnem olju. Ko tako listamo po knjigah, nam je kmalu jasno, da v njih ni sledu o zdravi hrani. Kriteriji za zdravo hrano so tako jasni, kot je jasen beli dan. Priprava hrane mora obdržati vse vitamine, encime in minerale 100% nedotaknjene ali pa se mora temu idealu vsaj približati, kolikor je to mogoče. Le surova hrana je bogata z vitamini. Tako je npr. kuhanje marmelade ali kompota “smrtni greh” , saj se pri tem načinu priprave uničijo vsi vitamini. Zdrava kuhinja tako ne kuha sadja ali ga peče v pitah in testu.  Zdrava kuhinja ne uniči niti enega dela sadja. Pozna le naravna sladila agavin sirup, med, datlje in rozine, vendar nič sladkorja. Zdrava kuhinja uporablja 100% hladno stiskanja olja, ki jih jedem doda šele na koncu , tako se v teh oljih nič ne peče oz. cvre. Za naročilo knjige Medicine of Nature 2 – Book of Recipes kliknite tukaj. Knjiga je lahko tudi čudovito darilo vašim najbližjim, prijateljem, sodelavcem ali znancem, ki glutena ne smejo uživati. Bolj koristne knjige oz. koristnejšega darila jim ne bi mogli podariti.

  • Imate še kakšno vprašanje?

Za več informacij vabljeni, da nam pišete na info@zdrava-prehrana.info in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Deli s prijatelji/Share

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company

Recepti | Zdrava prehrana