107 prednosti naravne hrane

107 prednosti naravne hrane - MEdicina narave 1. del - Mathias Mark Sanderson

Knjiga 107 prednosti naravne hrane – Medicina narave 1. avtorja Mathias Mark Sanderson-a je zares izjemna knjiga s področja medicine ter zdravega načina življenja. V njej boste med drugim našli opisane pravilne zdravstvene metode ter resnico o resnično zdravi prehrani ter zdravem življenjskem stilu. Knjiga je ena redkih, ki prikazujejo, kaj natančno se dogaja v telesu v času bolezni in ponuja preverjene pristope k odpravi bolezni.

107 PREDNOSTI NARAVNE HRANE – Medicina narave 1. del

Avtor knjige: Mathias Mark Sanderson

2009

Mehka vezava, 240 str.

Mere: 16 x 23 cm

Cena knjige: spletna cena 20,00 EUR + strošek poštnine oz. dostave

  • Rok dobave: 3-4 dni, knjigo vam dostavi Pošta Slovenije.

Načini plačila in strošek poštnine:

  • plačilo po predračunu: strošek poštnine znaša 1,11 EUR.
  • plačilo po povzetju: strošek poštnine in plačila provizije za prenos denarja Pošti Slovenije znašata 5,24 EUR, pošiljko s knjigo vam dostavi uslužbenec Pošte Slovenije na dom. V primeru, da vas ob predaji ni doma, vas bo v nabiralniku čakalo obvestilo za prevzem knjige na vaši pošti.

Ime in priimek (obvezno)

Vaš e-mail (obvezno)

Vaš naslov, kamor vam bomo poslali knjigo (obvezno):

Poštna številka in pošta (obvezno):

Količina knjig (izberite, koliko knjig naročate):

Izberite način plačila:
Po povzetjuNakazilo po predračunu

Želite še kaj sporočiti?

Za oddajo naročila kliknite na spodnji gumb.

O knjigi 107 prednosti naravne hrane – Medicina narave 1. del

Knjiga Medicina narave 1 del oz. 107 prednosti naravne hrane je opisana kot edinstvena knjiga na področju medicine ter zdravega načina življenja. Če se sprašujete, zakaj je edinstvena, naj vam povemo, da zato, ker kot ena redkih opisujejo čisto resnico o pravilnih zdravstvenih metodah, hkrati tudi podaja čisto resnico o resnično zdravi prehrani ter o resnično zdravem življenjskem slogu. V knjigi med drugim najdete temeljit prikaz dogajanja v telesu med boleznijo, kar je redkost med knjigami, ki so bile doslej izdane po celem svetu.

  • Gre za literarno delo, ki bo več tisočim bolnikom po celem svetu prva pomoč pri zdravljenju neštetih modernih bolezni.

Knjiga 107 prednosti naravne hrane je bogata s slikovitimi opisi, odličnimie analogijami ter gladko tekočim tekstom, kar je dovolj, da bralca knjiga pritegne tako močno, da le stežka odloži knjigo zvečer, pred spanjem. Kar je najlepše, pa je to, da druge pomoči niti ne bodo potrebovali. Knjiga 107 prednosti naravne hrane močno razširja obzorja, saj je v njej zbranih toliko informacij in pojasnil o različnih bolezni na kar 240 straneh. 107 prednosti naravne hrane – Naravna medicina 1. del je knjiga, ki vsebuje pravilno rešitev zdravstvene uganke in je zato boljša kot sto knjig, v katerih najdete napačne rešitve oziroma v njih rešitev za vaše zdravstvene težave sploh ni.

Knjiga 107 prednosti naravne hrane je priročnik za novo življenje in je namenjena vsem, ki si želite živeti bolje. Razlage, ki jih najdete v knjigi, so lahko razumljive, konkretne, a tudi šaljive. V knjigi je navedeno vse, kar lahko sami naredite za svoje zdravje dejansko takoj, ko knjigo preberete oz. že med samim branjem. Knjigo 107 prednosti naravne hrane – Medicina narave 1. del bi lahko opisali kot mali leksikon resnice, ki bi ga morali imeti na svoji knjižni polici med klasiki. Ko boste brali knjigo, boste doživljali razsvetljujoče in zabavno branje, ki vam bo odprlo vrata v novo, boljše, bolj zdravo življenje.

Človeško telo deluje po povsem univerzalnih vesoljnih zakonih, enakih za vse posameznike človeške vrste.

  • Kaj sploh je medicina narave, se boste nemara vprašali?

Medicina narave je tista medicina, ki priznava naravo kot najvišjo avtoriteto. Medicina narave temelji na zakonih narave, hkrati pa jih pojasnjuje ter aplicira na slehernega človeka. Te zakonitosti narave so večne, tako so v preteklosti, npr. v pradavnini enake enake zakonitosti narave kot tudi danes.

Ker danes, za razliko od preteklosti, ne živimo več v skladu s temi zakonitostmi narave, smo podvrženi številnim boleznim.

Medicina narave tudi pojasnjuje razlike v načinu življenja danes in v davni preteklosti, zaradi teh razlik pa so se bolezni sploh pojavile oz. razvile. In če poznamo vzrok za nastanek bolezni, lahko odpravimo tudi posledico. Če poznamo vzrok, lahko odpravimo posledico.

Medicina Narave je tako v zdravstvu, lahko bi rekli popolnomano povsem nov pojem. Za medicino narave ne bi mogli reči, da spada v klasično ali alternativno medicino, saj je pojem zase. Klasična medicina je tako na desni in alternativna medicina na levi strani, vmes, med njima, pa je medicina narave.

Alternativno in klasično medicino je izumil človek, medicino narave pa Stvarnik. Lahko bi rekli, da gre za novo-staro znanost. Prvo zato, ker je pod tem imenom tudi prvič opisana in drugo zato, ker deluje že od nastanka življenja na Zemlji. Medicina narave obstaja na milijone let.

  • Medicina narave je torej veda o zdravljenju bolnikov in temelji na zakonih narave, saj medicina pomeni vedo o zdravljenju bolnikov ter varovanju zdravja, narava pa vso naravo, ki je okoli nas ter v nas in vse zakonitosti ter sile, ki delujejo v njej.

Za naročilo knjige 107 prednosti naravne hrane kliknite tukaj. Knjiga je lahko tudi čudovito darilo vašim najbližjim, prijateljem, sodelavcem ali znancem, ki glutena ne smejo uživati. Bolj koristne knjige oz. koristnejšega darila jim ne bi mogli podariti.

  • Imate še kakšno vprašanje?

Za več informacij vabljeni, da nam pišete na info@zdrava-prehrana.info in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Deli s prijatelji/Share

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company

Recepti | Zdrava prehrana