Delavnice

Izobraževanje – investicija v izobraževanje je najboljša, najtrajnejša in najbolj donosna.

  • Želite tudi sami predstaviti izobraževanja (delavnice, seminarji, predstavitve) na tej strani? Kliknite tukaj za kontakt.

Aktualna izobraževanja, delavnice:

Trenutno ni razpisanih aktualnih izobraževanj.

Investicija v izobraževanje, pa najsi gre za formalno ali neformalno, je ena najboljših investicij, kar jih boste kdaj koli naredili v svojem življenju. Na spletni strani Zdrava prehrana vam na tej strani podajamo informacije o aktualnih neformalnih ter formalnih izobraževanjih, ki se dotikajo zdravega načina življenja, umetnosti ter kulture. Na tej strani boste našli številna izobraževanja, ki vas bodo popeljala v bolj izpopolnjeno življenje ter vam pomagala, da iz točke, kjer ste, naredite premik naprej, na bolje.

Spodaj vam predstavljamo seznam aktualnih izobraževanj, za katere je še čas, da se jih udeležite.

  • Bi radi tudi vi predstavili svoje izobraževanje, delavnico, tečaj in obiskovalce spletne strani Zdrava prehrana povabili k udeležbi? 

V kolikor bi tudi sami radi predstavili svoje izobraževanje ter ga ponudili obiskovalcem spletne strani Zdrava prehrana, ki ima že več kot 10.000 unikatnih obiskovalcev mesečno, nas kontaktirajte na info@zdrava-prehrana.info oz. tel. številko 041 349 658  ali pa izpolnite spodnji kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo podali več informacij o tem, kako lahko predstavite svoje izobraževanje ciljni skupini.

Izpolnite kontaktni obrazec:

Ime: (obvezno)

Priimek: (obvezno)

Vaš eMail: (obvezno)

Želim prejemati Zelene e-novičke, v katerih bodo poleg novosti iz spletne strani ter svežih receptov tudi obvestila o ponudbi izdelkov in storitev ponudnikov iz področij:

Zdrava prehrana telesa, uma, duha, darilni program, osebna in duhovna rast

Kje ste izvedeli za to spletno stran? (Facebook, Najdi.si, Google.si, Google.com, priporočilo, drugo...) (obvezno)

Zadeva:

Sporočilo:

Deli s prijatelji/Share

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company

Recepti | Zdrava prehrana