Recepti za uporabo aloje arborescens

 • Recepti za uporabo Aloje arborescens

  Recepti za uporabo Aloje arborescens – z izkušnjami uporanbikov. Gre za odlično knjigo, v kateri najdete poleg številnih takoj uporabnih receptov za pripravo gela, kreme, maske za obraz, šampona za lase, smuthijev, solat in še in še tudi številne izkušnje slovenskih uporabnikov aloje arborescens.

  Naročilo knjige

 • Knjiga receptov in izkušenj številnih uporabnikov aloje arborescens
 • Še niste slišali za alojo arborescens?
 • Rastlina, ki vam pomaga pri številnih zdravstvenih težavah
 • V knjigi najdete nešteto receptov za pripravo izdelkov iz te izjemne rastline
 • Kapljice za nos, krema, gel, šampon, maska za obraz, masažno olje, vse to izdelano iz aloje arborescens…to je le nekaj receptov, ki jih najdete v knjigi

Naslov knjige: Recepti za uporabo aloje arborescens

Podnaslov knjige: Z izkušnjami uporabnikov

Avtor knjige: Matija Šega

Format knjige: A5

Strani knjige: 105

Vezava knjige: mehka, broširana

Cena knjige: 14,90 EUR + strošek poštnine za plačila po povzetju (2,75 EUR + strošek provizije prenosa denarja Pošti Slovenije, ki znaša 1,05 EUR, skupaj: 3,80 EUR), za plačilo po predračunu (2,08 EUR).

DARILO: tokrat vam avtor knjige brezplačno poklanja CD z zvočnim posnetkom predavanja o aloji arborescens v vrednosti 4,99 EUR. Če želite, da vam ga pošlje, to vpišite v obrazec pod “Želite sporočiti še kaj?” Če tega ne boste dopisali, bo avtor knjige smatral, da darila ne želite in ga ne bo poslal zraven.

Ime in priimek (obvezno)

Vaš e-mail (obvezno)

Vaš naslov, kamor vam bomo poslali knjigo (obvezno):

Poštna številka in pošta (obvezno):

Količina knjig (izberite, koliko knjig naročate):

Izberite način plačila:
Po povzetju (poštnina 3,80 EUR (2,75 EUR + 1,05 EUR provizije za prenos denarja Pošti Slovenije)Nakazilo po predračunu (poštnina 2,08 EUR)

Želite še kaj sporočiti?

Za oddajo naročila kliknite na spodnji gumb.

O knjigi Recepti za uporabo aloje arborescens

Ste že slišali za recept za poseben napitek, ki ga je v naše kraje prinesel znani brazilski pater Romano Zaga? Ga že uporabljate oz. ste ga že preizkusili, a vam morda ni všeč? Imate morda težave z alergijo na med ali pa iz različnih razlogov ne smete uživati alkohola? Nič zato, še vedno so vam na voljo šteivilni načini, s pomočjo katerih lahko brez bojazni uživate alojo arborescens. V knjigi Recepti za uporaob aloje arborescens boste zagotovo našli vsaj en (in verjetno tudi precej več) način uporabe, ki bo vam pisan na kožo.

Recepti z vsega sveta na enem mestu

V knjigi Recepti za uporabo aloje arborescens boste našli izbor številnih receptov, ki so k nam prišli iz razno raznih koncev sveta in, ki jih že uporabljamo pri nas. ste vedeli, da lahko iz aloje arborescens izdelamo več izdelkov, npr. različne napitke, pa tudi kreme in gele? Vendar pravo bogastvo predstavlja sama rastlina. V kolikor jo znate pravilno uporabljati, vam je lahko v veliko pomoč na številnih področjih. Alojo arborescens tako lahko uporabljate tudi v kozmetiki, si iz nje izdelate masko za obraz, tudi šampon, jogurt in masažno olje, pa smuti, solato, kapljice za nos, kremo in gel ter prej omenjjeni napitek.

Zgodbe uporabnikov iz naših krajev

Tudi številni uporanbiki aloje arborescens, ki so njene zdravilne moči že preizkusili, pričajo o tem, kako se je uporaba te izjemne rastline razširila pri nas v zandjih letih. Zato boste ob koncu knjige našli tudi številne izkušnje in komentarje ljudi, ki alojo arborescens že uživajo, obstaja pa velika verjetnost, da je med njimi tudi kdo, ki ima prav takšne ali podobne težave, kot jih imate sami. Je potem zgolj naključje, da berete te vrstice? Razmislite…

Za naročilo knjige Recepti za uporabo aloje arborescens, kliknite tukaj. Knjiga je lahko tudi čudovito darilo vašim najbližjim, prijateljem, sodelavcem ali znancem, za katere veste, da jih pestijo zgoraj omenjene težave. Bolj koristne knjige oz. koristnejšega darila jim ne bi mogli podariti.

 • Imate še kakšno vprašanje?

Za več informacij vabljeni, da nam pišete na info@zdrava-prehrana.info in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Deli s prijatelji/Share

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company

Recepti | Zdrava prehrana