Zeleni izdelki

Vabljeni k ogledu ponudbe Zelenih izdelkov, ki smo jih za vas izbrali pri najkvalitetnejših ponudnikih iz Slovenije.

Narava je tista, ki nas polni z energijo, nas hrani, nam daje vpogled v lepote njenega ustvarjanja. Tudi cvetice so njen pomemben delček mozaika, saj so tu zato, da iz njih čebele srkajo med, da razveseljujejo ljudi, lepšajo pokrajine in nam v stanovanja prinašajo del lepote narave.

Cvetlični nakit je ročno izdelan avtorski nakit, delo ustvarjalke Nine Kolar, ki je z njim delček narave zapisala za večno. Vsak izdelek je unikat, drugačen od drugih izdlekov, ki se izdeluje 3-5 dni, vsak vsebuje raznolike travniške, gozdne in vrtne cvetice. Vabljeni, da si tudi vi izberete svoj cvetlični kos nakita ali pa z njim razveselite svoje najbližje – ti vam bodo zanj še kako hvaležni, saj vemo, da so ženske tiste, ki nadvse ljubijo cvetice.

Tukaj si poglejte in poslušajte, kaj je o Cvetličnem nakitu za Radio Krka povedala njegova ustvarjalka, Nina Kolar. Več o njenem delu pa najdete tu na www.nina-kolar.com ter www.unikatnica.com.

Milo za obraz in telo Vrtnice Hiša nature

Milo za obraz in telo Vrtnice Hiša nature

Sveže: Naravna organska kozmetika Hiša nature

V osrčju ljubezni do narave se je pričel razvoj slovenske blagovne znamke Hiša nature. Ročno izdelanih kozmetičnih izdelkov z uporabo naravnih barvil, svežih vonjev, organskih in lokalnih surovin. Zakaj naravna ročno izdelana kozmetika? Zato, ker njena avtorica pravi: “Kar lahko daš nase, lahko daš tudi vase, in kar lahko daš vase, lahko daš tudi nase.”

V ponudbi najdete: naravna mila za telo, dišeče svečke, ki se spremenijo v kremo za roke, nažni balzami za ustnice, naravne kreme za obraz in še in še…

Vsi izdelki blagodejno vplivajo na telo in duha in so:

  • prijazni okolju in živalim
  • brez umetnih barvil in dišav
  • ročno izdelani
  • slovenskega porekla
  • narejeni na osnovi lokalnih organskih certificiranih surovin

Deli s prijatelji/Share

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company

Recepti | Zdrava prehrana