Velika milna ustvarjalnica – izdelajmo trda, tekoča mila, šampone ter peneče kopeli – Ljubljana 31. 1. 2015

Velika milna ustvarjalnica - izdelajmo naravna domača mila, šampone in peneče kopeli

Vaša koža je v zimskih dneh zaradi kurjave, mrzlega zunanjega zraka, nenehnih temperaturnih sprememb zaradi prehajanja iz ogrevanih prostorov ven, na plano ter zaraid številnih drugih dejavnikov neprestano na preizkušnji. Ne le, da imajo nekateri ljudje zaradi vsega naštetega suho, razpokano kožo na rokah, mnoge koža, ker je zaradi suhega zraka ter premalo zaužite tekočine presuha, srbi, skeli in peče, pojavljajo se jim ekcemi, izpuščaji, rdečica ter razpokanine.

  • Kateri predeli kože so najbolj izpostavljeni negativnim vplivom iz okolja pozimi?

Na udaru je predvsem koža na obrazu, pa tudi na hrbtni ter notranji strani dlani, ne zaostajajo tudi drugi deli okočin rok ter nog. Precej občutljiva je tudi koža v predelu oči, saj je tam koža tanjš kot drugod. Drgnjenje kože s tkaninami lahko še pospeši nastale razmere pozimi, zato je potrebno prav v teh dneh, ko je zunaj mraz, v stanovanju pa uporabjate kurjavo, kožo primerno oskrbeti. Poleg primerne hrane, zaužite tekočine in hranilnih krem, svoji koži le privoščite tudi temeljito čiščenje, vendar bodite previdni pri uporabi tekočih ter trdih mil, kupljenimi v drogerijah, saj številna vsebujejo sintetične dišave, barvila in konzervanse.

  • Vas zanima, kako si lahko sami izdelate naravna, domača trda ter tekoča mila, šampone ter peneče kopeli za telo?

Še največ lahko za kožo naredite, če se sami naučite izdelati povsem naravna, dišeča in učinkovita trda ter tekoča mila, ki bodo vašo kožo nežno očistila in jo hkrati navlažila ter nahranila. Da, takšna mila je možno izdelati, zato vas v tem prispevku vabimo na Veliko milno ustvarjalnoco, 5 urno delavnico, na kateri se boste poleg trdih in tekočih mil naučili izdelait še peneče kopeli ter šampone. Na delavnici boste poleg izdelkov, ki jih boste lahko odnesli domov, prejeli še kopico receptov za izdelavo omenjenih preparatov tudi doma, sami pa boste lahko doma s pomočjo teh receptur eksperimentirali in si naredili vaši koži primerno trdo, tekoče milo, penečo kopel ter šampon.

Kdaj in kje? Delavnica bo potekala 31. 1. 2015 v Ljubljani (Cesta na ključ 60, Ljubljana), med 10:00 ter 15:00 uro

Cena delavnice: 65,00 eur (v ceno sta vključena tako material kot gradivo) – vsi obiskovalci te spletne strani imate 5% popust pri udeležbi na delavnici – ob prijavi Maji R. Mihovec, vodji delavnice, sporočite tole kodo: milazp – cena delavnice s 5% popustom je 61,75 EUR

Info in prijave: tel. 040 414 682 Maja, bogastvo.travnika@gmail.com, www.bogastvo-travnika.si, Maja R. Mihovec, s.p.

Bogastvo travnika

Število izdelkov, ki jih boste izdelali za domov: izdelali si boste 5 uporabnih ter praktičnih izdelkov (trdo milo, milo iz milne osnove, tekoče milo, penečo kopel ter šampon), prejeli pa boste še pisno gradivo, da naučenega ne boste pozabili in daboste lahko eksperimentirali tudi doma.

Vas zanima še več infomracij o delavnici ter njena vsebina? Potem kliknite tukaj: Velika milna ustvarjalnica, Ljubljana, 31. 1. 2015 in si preberite več o njej.

Oglejte si še:

  • Imate dejavnost, v okviru katere organizirate tečaje in delavnice ali ponujate izdelke ter storitve, ki so povezani z bolj zdravim načinom življenja, prehranjevanja ter nege telesa in duha? Bi jih želeli predstaviti ali ponuditi obiskovalcem te spletne strani, ki ima že preko 10.000 unikatnih obiskovalcev mesečno, nam pišite na info@zdrava-prehrana.info in dogovorili se bomo za sodelovanje.

Deli s prijatelji/Share

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Powered by WordPress | Designed by: seo service | Thanks to seo company, web designers and internet marketing company

Recepti | Zdrava prehrana